grupvertex

VÈRTEX és una perspectiva integradora i inclusiva. Respectuosa amb les diverses creences, filosofies i cultures. Dialogant i oberta

Menú principal

Imatge de dona

MARIA TERESA BRASÓ

Després de les eleccions he quedat “tocada”. Em sembla que és laurna_votaciones_1 primera vegada que han intervingut tres dones en campanya a Barcelona, una d’elles serà alcaldessa.

La imatge que he rebut ha sigut molt decebedora per com ha parlat i com s’ha presentat.

No m’agraden els adjectius amb què ha tractat l’oponent:  de “màfia”… i altres coses; per tant,  ha ofès una part de la ciutadania que s’hi veu representada. Crec que és un llenguatge importat i crec que no cal introduir-lo.

On han estat els aspectes “educatius” de la campanya? S’ha de tractar els ciutadans com a nens petits a protegir (la gran mama)? O bé se’ls ha d’explicar les coses i s’ha d’ajudar a responsabilitzar també els ciutadans de les seves responsabilitats?… que també en tenim. Tota la culpa és del govern? De quin? No representa ella part del govern? En nom de qui parla? Ha sobrat molta demagògia que no ajuda a ningú; després dels exabruptes i la prepotència, com es faran els pactes i amb qui?

Em queda un dubte: després de la feina feta a la PAH,  per què en va marxar? “ No em ficaré en política” va dir. És lícit per part meva pensar que ha utilitzat el moviment com a trampolí?

Serà l’alcaldessa de la meva ciutat, i com a tal la respectaré, però com a ciutadana, i sobretot com a dona, em dol, no és la imatge que voldria per a les dones que es dediquen a la política.

Maig 2015

 

 

 

Encara no t'has subscrit per RSS ? No et perdis aquest article!

Entrades relacionades

Comentaris

No hi ha comentaris per aquesta entrada.

Afegir un comentari

Nom Obligatori

Correu electrònic Obligatori

Lloc web Opcional

Have you Subscribed via RSS yet? Don't miss a post!

Barra lateral

Flaixos recents

Temes

Entrades recents